Workshop hoe trim ik mijn doodle/waterhond

Vind je het ook heerlijk om met de vachtverzorging van je doodle/waterhond bezig te zijn maar vindt je dat niet genoeg? Denk je wel eens bij jezelf dat wat de trimmer(ster) kan dat wil ik ook leren, dan heb ik nu de workshop voor jou.

Workshop hoe trim ik mijn eigen doodle/waterhond

Deze workshop is het vervolg op de workshop Vachtverzorging. Wanneer je deze workshop bij mij hebt gevolgd kun je je direct opgeven voor de workshop Hoe trim ik mijn eigen doodle/waterhond.

In deze nieuwe 1 op 1 workshop leer je hoe je je eigen doodle/waterhond kunt trimmen doormiddel van de tondeuse met opzetkam en het modelleren en de afwerking van de poten, de kop en de staart met de effileerschaar.

Als je dit elke 2/2½ maand doet en tussendoor de vachtverzorging blijft doen dan ziet je doodle/waterhond er altijd netjes en verzorgd uit en voelt de vacht lekker zacht aan. Plus je hebt eer van je werk want de complimentjes van anderen kunnen dan niet uitblijven.

En wat dacht je van de voordelen van het zelf trimmen van je doodle/waterhond:

  •  In het comfort van je eigen huis
  •  Het tijdstip wanneer je zelf wil of uitkomt
  •  Geen reistijd of oppas regelen
  •  Naar je eigen zin en lengte trimmen
  •  Kosten besparend

Mocht je de te gebruiken gereedschappen zoals tondeuse met opzetkammen, rechte schaar, effileerschaar, grove kam, Activet borstel, trimtafel, waterblazer etc., nog niet in huis hebben dan kun je dit natuurlijk bij mij bestellen.

De workshop wordt gegeven tussen 10.00 – 17.00 uur en is inclusief lunch.

Ook is het mogelijk deze 1 op 1 trim workshop in het comfort van uw eigen huis te geven.

Hebt u nog vragen of wilt u een datum afspreken stuur even een email naar groovy-doodles@kpnmail.nl