Wat gebeurt er in de trimsalon

Bij u bezoek aan Groovy Doodle´s zullen we natuurlijk eerst samen kennismaken en overleggen wat de wensen en mogelijkheden zijn.

Ik zal een aantal gegevens over u en uw doodle vragen en vastleggen, zoals het telefoonnummer waar u op te bereiken bent, eventuele allergieën, etc.

Wanneer uw lieverd op de tafel staat zal ik beginnen met hem/haar goed te borstelen en wanneer nodig te ontklitten. Afhankelijk van onze afspraak zal hij/zij in bad gaan. Waarna ik hem/haar met een waterblazer en föhn geheel droog blaas. Gelijktijdig met het droogblazen wordt hij/zij geheel goed uitgeborsteld. Mocht blijken dat uw doodle ernstig in de klit en vervilting zit zal ik contact met u opnemen om de verdere stappen en extra kosten te bespreken. Wanneer uw doodle geheel droog en uitgeborsteld is zal hij/zij volgens afspraak getrimt worden.

Wanneer ik nog zo´n 30/45 minuten nodig heb om uw doodle helemaal klaar te maken zal ik contact (Appje/SMS) met u opnemen zodat u in de gelegenheid bent weer naar de salon te komen.

Afrekenen zal op het moment dat u uw doodle op komt halen plaatsvinden.

In verband met mijn eigen veiligheid kan dit alleen met een pinbetaling!

Tot ziens bij Groovy Doodle´s Labradoodle trimsalon.