Wie ben ik

Mijn naam is Annette Arts. In augustus 2012 verwelkomden wij Max, een blonde labradoodle van een ½ jaar oud in ons gezin. Toen werd ikzelf geconfronteerd met hoe onderhoud gevoelig de vacht van een labradoodle is.

Ik ben toen op zoek gegaan naar iets (ik wist toen nog niet wat) waardoor ik meer te weten kon komen hoe ik de vacht van Max goed zou kunnen onderhouden. Ik heb toen de workshop ´Algemene vachtverzorging´ bij Wanda Klomp gevolgd.

Door het vele lezen kwam ik er achter dat er veel meer (nieuwe) eigenaren van doodle´s niet altijd even goed weten wat te doen met de vachtverzorging. Toen Wanda aankondigde te willen beginnen met een opleiding tot professioneel trimster gespecialiseerd in de Labradoodle hoefde ik niet lang na te denken en heb ik mijzelf hiervoor opgegeven. Ik ben op 30 januari 2014 geslaagd voor de opleiding en ben direct aan de slag gegaan als professioneel trimster gespecialiseerd in labradoodles.

Menig ´algemene trimmer(ster)´ heeft vaak niet de tijd en/of het geduld om te leren hoe een labradoodle getrimd hoort te worden. De labradoodle heeft echt een eigen stijl en identiteit. Je wil toch niet dat jouw doodle als een poedel geknipt wordt.

Voor die eigen stijl en identiteit van je doodle kun je nu bij mij terecht.

Neem gerust contact met mij op voor vragen en/of een afspraak voor uw labradoodle.

Groetjes Annette Arts…