Workshop Doodlehoofd knippen

Geniet jij ook zo van je doodle….. en trim jij ook je eigen maatje liever zelf, maar vind het koppie knippen zo moeilijk?
Dan is deze workshop echt iets voor jou!

Mocht je al een workshop gevolgd hebben bij mij of bij een ander, maar vind je het hoofd nog steeds moeilijk, of niet mooi genoeg zoals jij het nu knipt, dan kun je met deze workshop nog even alles opfrissen en de puntjes op de i zetten.

De workshop ‘Doodlehoofd knippen’ duurt 2 uurtjes. Iedere doodle is uniek door de verschillende vachten die er zijn. Jij wilt zijn karakteristieke doodlehoofd behouden, dus jij gaat je eigen doodle zijn hoofd precies knippen naar jou wensen, maar met behulp van tips en de techniek van mij.

De prijs van deze workshop is € 95,=.

Indien je eigen trimgereedschap hebt, dan mag je dat uiteraard meenemen. Ik kan je dan daarover advies geven. Maar ik werk tijdens de workshop met mijn gereedschap. Ik verkoop het trimgereedschap waar ik mee werk, dus mocht je nog iets nodig hebben en bij mij willen aanschaffen dan is dat mogelijk.


Voorwaarde voor deelname:

  • Na het bespreken van een datum ontvang je ongeveer 4 weken van te voren een factuur. Wanneer deze factuur betaald is (betalings termijn is 14 dagen) staat de datum definitief voor je vast.
  • Wanneer er binnen de betalingstermijn geen betaling ontvangen is zal de workshop komen te vervallen..
  • Bij annulering van uw inschrijving tot 7 dagen voor aanvang van de workshop, wordt ten alle tijden €30,- administratie- en reserveringskosten in rekening gebracht.
  • Bij annulering binnen 7 dagen voor aanvang van de workshop of absentie bent u 50% van het bedrag verschuldigd.
  • Annulering kan alleen schriftelijk via email.
  • Het omzetten naar een andere datum, wegens omstandigheden, is kostenloos.