Werkwijze/service

Bij Groovy Doodle’s Labradoodle Trimsalon staat het welzijn van uw doodle hoog in het vaandel. Ik zal er alles aan doen om de trimbeurt zo relaxed mogelijk te maken. Zo wordt uw doodle voor goed gedrag natuurlijk beloond tijdens de trimbeurt.

Bij een volledige trimbeurt (all inclusive behandeling) hoort ook het wassen en föhnen, wanneer nodig het knippen van de nagels, het schoonmaken en eventueel, in overleg, het uitplukken van de oren.

Ook kunt u bij mij terecht voor een borstelbeurt waarbij uw doodle goed wordt uitgeborsteld. Daarbij worden bijvoorbeeld de ogen en poepertje vrij geknipt, de onderkant van de poten (tussen voetkussentjes) vrij geknipt en in overleg met u eventueel de oren uitgeplukt.

En wat dacht u van uw pup(s). Zij moeten natuurlijk ook gesocialiseerd worden en wennen aan allerlei verschillende dingen, mensen, dieren, geluiden en situaties. Groovy Doodle´s kan u helpen bij een gedeelte van dit proces tijdens een kort oefen bezoekje aan de salon.

Zodra uw doodle klaar is wordt u gebeld om hem/haar op te halen. Zo voorkomen we dat uw dier onnodig lang in de trimsalon moet blijven.